شما عزیزان میتوانید برای ارتباط با کارشناسان تعمیر 24 از فرم ثبت سفارش آنلاین ما استفاده کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند.
اگر سوالی دارید ، لطفا با ما تماس بگیرید .
"*" indicates required fields
شما عزیزان میتوانید برای ارتباط با کارشناسان تعمیر 24 از فرم ثبت سفارش آنلاین ما استفاده کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند.
"*" indicates required fields
اگر لباسشویی شما به تازگی آسیب دیده با آموزش علت خرابی و عیب یابی ماشین لباسشویی در مرکز تعمیر 24 همراه باشید تا با کلی آموزش و راهکارهای مناسب بتوانید مشکل لباسشویی رو بدون نیاز به حضور تکنسین برای تعمیرات لباسشویی در منزل حل کنید. دست آخر اگر این مقاله به درد شما خورد یا نکته و سئوالی راجب یافتن خرابی و ایراد لباسشویی مد نظرتان بود در انتهای صفحه در قسمت دیدگاه بیان کنید کارشناسان ما بزودی پاسخ شما را خواهند داد.
از بیشترین ایراد ها در عیب یابی ماشین لباسشویی می توان به نچرخیدن دیگ، روشن نشدن، تخلیه نکردن، توقف ناگهانی، صدا و لرزش زیاد اشاره کرد البته تمامی ایراد ها به این مشکلات ختم نمی شود و تا انتهای مقاله اگر همراه ما باشید به خوبی بیشتر ایراد ها را برایتان تشریح می کنیم.
چنانچه هر نوع سئوال و تجربه ای خاص در یافتن علت جمع شدن آب در دیگ لباسشویی خود دارید می توانید آن را با تکنسین های تعمیر24 و سایر کاربران به اشتراک بگذارید، تجربیات شما نقشه و چراغ راه ماست! (برای انتقال به قسمت بحث و دیدگاه روی آیکون ارسال دیدگاه کلیک کنید)مشتاق شنیدن سئوالات شما هستیم!
یکی از وسایل بسیار مهم در هر خانهای لباسشویی است به همین خاطر در صورت خراب شدن آن ممکن است دچار مشکلات زیادی شویم. در هنگام خراب شدن دستگاه یکی از درگیریهای ذهنی شما پیدا کردن علت خرابی ماشین لباسشویی است.
همانطور که ممکن است برخی ایراد ها جزیی باشد و در طی آموزش بتوانید خود خرابی دستگاه را بی نیاز از حضور تعمیرکار حل کنید این احتمال هم وجود دارد که عیب یابی ماشین لباسشویی کار نسبتاً پیچیدهای باشد که نیازمند به داشتن دقت بالا، دانش و ابزار تخصصی باشد. ما در این مقاله بهصورت مفصل در زمینه انواع عیبهای ماشین لباسشویی و راههای رفع آنها توضیحاتی برای شما ارائه میدهیم پس تا آخر همراه ما باشید.
علت خرابی ماشین لباسشویی
شما می توانید با مطالعه این مقاله تمامی ایراد های ماشین لباسشویی پاکشوما، اسنوا، بوش، سامسونگ، ال جی، ایندزیت، زیرووات، آاگ، هایسنس، کنوود، ویرپول، حایر و … استفاده کنید.
ماشین لباسشوییها به دلیل سیستم پیچیدهای که دارند در برخی موارد عیبیابی و یافتن علت خرابی لباسشویی کار دشواری بوده و بهتر است افراد متخصص آن را بررسی کنند. گاهی عیب یابی ماشین لباسشویی و رفع آن به سادگی توسط خود شما انجام میشود اما رفع مشکلات دیگر آنها اصلاً کار شما نبوده و حتماً باید تعمیرکار متخصص آن را ببیند. برای عیب یابی ماشین لباسشویی احتمالا با مشکلاتی نظیر موارد زیر دست و پنجه نرم میکیند.
و موارد دیگری که احتمال دارد بخاطر آن الان میخواهید برای عیب یابی ماشین لباسشویی دست به آچار شوید. سعی تعمیر24 این است که در این راه به شما در یافتن علت خرابی ماشین لباسشویی کمک کند.
ابتدا فیوز منیاتوری، پریز، کابل، فیوز دستگاه باید چک شود در غیر این صورت ممکن است آسیب وارد شده از قسمت برد باشد اما اگر چراغ های دستگاه روشن می شود و دستگاه با چرخاندن ولوم به راه نمی افتد علت خرابی ماشین لباسشویی شما از جایی دیگر نشات می گیرد.
اگر روشن نشدن دستگاه با چرخش ولوم تایمر لباسشویی اتفاق نمی افتد و هیچ حرکت و عکس العملی از ماشین دیده نمیشود در عیب یابی ماشین لباسشویی در این حالت، ممکن است به ایراداتی پی ببرید. این ایرادات و راههای رفع آنها عبارتاند از:
رابط های وصل شده از تایمر به سوییچ درب می رسند و میکروسوییچ برای جلوگیری از آبریزش دستگاه وقتی درب بسته است اجازه کار به لباسشویی را میدهد، برای یافتن علت خرابی ماشین لباسشویی دو سیم رابط را به اهم متر وصل کنید. اگر مشکل از سیمهای رابط باشد، عقربههای اهم متر در این حالت منحرف میشوند و این انحراف نشان دهنده سالم بودن سویچ درب است. اگر حرکتی روی اهم متر مشاهده نشد در این حالت مشکل خود میکروسوئیچ است و باید آن را خارج کرده و با مولتی متر تست کنید.
درصورتی که هیدرو استات ماشین که وظیفه آن کنترل کردن آب ورودی به لباسشویی است معیوب باشد باید تعمیرکار متخصص آن را بررسی کند. هیدروستات باید پر شدن آب را به شیر برقی بگوید تا آب پر شود و دستگاه کار کند برای عیب یابی ماشین لباسشویی با چرخاندن ولوم باید به سراغ هیدروستات بروید.
اگر شیر برقی در حالت بسته بماند حتی با سیگنال باز شدن توسط هیدروستات هم آب داخل دستگاه نمیشود و به طبع شروع کار مختل می شود تست و تعویض هیدروستات و شیربرقی خیلی برای شما راحت نیست پس برای یافتن علت خرابی ماشین لباسشویی بهتره این کار را به دست تعمیرکاران بسپارید.
دلایل مختلفی برای نیامدن آب داخل لباسشویی بعد از روشن کردن آن وجود دارند به همین خاطر عیب یابی ماشین لباسشویی در این شرایط به دقت بالایی نیاز دارد. برای هرکدام از عیوب راه حلی جداگانه وجود دارد به همین خاطر باید ابتدا عیب را به طور دقیق پیدا کنید سپس برای رفع آنها اقدام کنید. عیوب مربوط به نیامدن آب به داخل لباسشویی عبارتاند از:
ابتدا ببینید شیر ورودی به دستگاه باز باشد در برخی از اوقات تعمیرکاران در محل اعزام شده با باز کردن شیر مشکل را رفع کرده است، توضیحات مربوط به شیر برقی و هیدروستات را قسمت بالا بیان کردیم.
برد باید فرمان کار کردن هیدروستات و شیر برقی را بدهد و فرمان بسته بودن درب را از سوییچ درب بگیرد.
اگر درب به درستی بسته نمی شود مشکل از همینجاست یا اگر بسته میشود صدای کلیک بسته شدن سوییچ درب را باید بشنوید اگر صدایی نمی آید علت خرابی ماشین لباسشویی همین است!
آموزش عیب یابی لباسشویی
گاهی پیش میآید که لباسشویی بعد از اتمام عملیات آبگیری قفل کرده و عملیات بعدی را انجام نخواهد داد. در این حالت برای عیب یابی ماشین لباسشویی باید به موارد زیر توجه شود.
ممکن است موتور تایمر لباسشویی سوخته باشد. راه تشخیص آن توجه به صدای چرخ دندهها است؛ درصورتی که صدای چرخ دندهها شنیده شود، نشان دهنده سالم بودن موتور تایمر است در غیر این صورت موتور تایمر سوخته و باید بوبین لباسشویی تعویض شود.
گاهی دلیل این مشکل اتصلی سیم کشی است. برای یافتن این عیب از اهم متر کمک گرفته و به کمک آن از درستی این اتصال اطمینان حاصل کنید. باید روی حالت اهم یا بیزر بگذارید و تداوم جریان را بررسی کنید.
برای بررسی این عیب، به کمک اهم متر بعد از قطع برق ماشین لباسشویی ارتباط کنتاکت شماره ۱۱ به ۱۳ را بررسی کنید؛ درصورتیکه ارتباطی وجود نداشت هیدرو استات خراب شده و دیگر قابل تعمیر نیست پس باید آن را تعویض کرد.
در عیب یابی ماشین لباسشویی به دلیل آبگیری آن در حالت خاموش، باید به شیر برقی آب توجه کرد. در این حالت ممکن است شیر برقی آب با مشکل مواجه شده باشد، پس باید آن را از لباسشویی جدا کرده و در صورت لزوم تعویض کرد. علاوه بر شیر برقی، خرابی تایمر نیز میتواند سبب ایجاد این مشکل باشد. در این حالت فرد متخصص باید نسبت به تعمیر لباسشویی اقدام کند.
اگر شیر ورودی دچار مشکل شود ممکن است آب درون دیگ لباسشویی زیاد شده و حتی از درب شیشهای آن مقداری آب دیده شود. یکی از دلایل دیگر بروز این مشکل ایراد در تایمر لباسشویی است. اگر با قطع برق لباسشویی آبگیری متوقف شود، بایستی تایمر مورد بررسی قرار گیرد.
از دلایل آبگیری بیش از حد در عیب یابی لباسشویی خرابی هیدروستات و سنسور سطح آب می باشد که پیام قطع آب رو نمی دهند
دلایل مختلفی برای نشت آب لباسشویی در حین کار وجود دارد. برای یافتن دلایل باید به محل دقیق نشتی توجه کنید.
برای تشخیص محل دقیق نشتی درپوش فوقانی لباسشویی را از روی آن برداشته و با وصل کردن آن به برق، محل دقیق نشتی آب را پیدا کنید. اگر محل نشتی آب مربوط به جاپودری یا لاستیک دور درب باشد لازم است آن را عوض کنید.
نشت آب هنگام تخلیه می تواند بخاطر شل بودن بست یا سوراخ شدن لوله های تخلیه باشد.
اگر آب بیش از حد پر شود امکان آبریزی وجود دارد برای یافتن علت خرابی لباسشویی باید مشکلات مربوط به زیادی پر شدن آب هم بررسی شود.
برای رفع خرابی نشتی لباسشویی باید:
اگر هیتر لباسشویی آب را گرم نکند توصیه میشود سیم رابط هیتر را جدا کنید و جداگانه آن را به برق متصل کنید؛ درصورتی که پایههای المنت گرم شدند مطمئن میشوید که المنت بینقص است.
با اطمینان از بینقصی المنت نوبت به برسی صفحه کلید تایمر میرسد. صفحه کلید تایمر را باز کنید و آن را کامل بازدید و عیبیابی کنید. اگر صفحه کلید بینقص بود باید سیم رابط میان هیتر و تایمر را در صورت معیوب بودن تعویض کرد.
هنگام عیب یابی ماشین لباسشویی به دلیل عدم کارکرد موتور شستوشو به سه عامل باید توجه کرد، این سه عامل عبارتاند از:
عیب یابی خرابی ماشین لباسشویی
اگر مجاری تخلیه یا پمپ تخلیه و اجزا آن گرفته و مسدود شوند، آب کثیف لباسشویی تخلیه نمیشود.
در صورتی اگر پمپ تخلیه خراب باشد لازم است آن را تعویض کنید؛ اما اگر مشکل گرفتگی مجاری باشد بهراحتی ایراد آن حل میشود.
ممکن است انشعلاب دیگ به پمپ با جوراب یا لباس های کوچک گرفته شده باشد و این باعث کند تخلیه می شود در این حالت عیب یابی ماشین لباسشویی توسط افراد متخصص لازم است.
عیب یابی ماشین لباسشویی در عملیات خشک کردن لباسها کاری کاملاً فنی بوده و حتماً نیاز به تشخیص تعمیرکار دارد.
اگر ماشین لباسشویی در سرعت پایین عملیات خشک کردن را انجام دهد ممکن است تسمه، المنت یا موتور، فولی دیگ و موتور لباسشویی دچار ایراد شده باشند. درهرصورت تعمیرکار به طور دقیق مشکل را یافته و آن را رفع میکند.
اگر لباسشویی شما هنگام کار کردن حرکت کرده و دچار لرش است قبل از هر کاری لازم است بستها را بررسی کنید. اگر بدنه به شاسی وصل باشد این لرزش ایجاد شده و با باز کردن تسمهها مشکل حل میشود. اگر در بستها مشکلی وجود نداشت طراز بودن لباسشویی را تنظیم کنید. بهطورکلی دلایلی که سبب ایجاد لرزش در لباسشویی میشوند عبارتاند از:
گاهی لباسشویی همراه با سروصدای زیاد آزاردهنده عملیات شستشو را انجام میدهد. این سروصدا دلایل مختلفی دارد که با عیب یابی ماشین لباسشویی آنها را بیابید و نسبت به رفع عیب اقدام کنید. انواع این عیبها عبارتاند از:
اگر دستگاه را تازه خریدید حتما پیچ های حمل و نقل رو باز کنید چون آسیب زیادی به دیگ خواهد رساند و در نصب پایه های آن را تراز کنید اگر صدای لباسشویی هنوز زیاد است باید برای عیب یابی ماشین لباسشویی با تعمیرگاه تماس بگیرید.
برخی از این ایرادها می تواند بخاطر:
توجه کنید درصورتی که لاستیک دور درب از جای خود خارج شده باشد آن را به محل خود انتقال دهید تا مانع از درگیری آن با دیگ و ایجاد سروصدا شوید.
بی توجهی به این اتفاق می تواند باعث خوردگی و پارگی لاستیک درب شود و باید لاستیک درب تعویض شود.
در عیب یابی ماشین لباسشویی وقتی آب از دستگاه نشت دارد اگر فنر نگهدارنده لاستیک در آمده باشد ممکن است این اتفاق بیوفتد پس فنر را تهیه و دور لاستیک قرار دهید
درصورتی که عملیات تعویض یا رسوبزدایی هیتر را انجام داده باشید اما بعد از آن لباسشویی سروصدا ایجاد کند مشکل از جاگذاری اشتباه هیتر است.
در صورت خرابی بلبرینگ میتوانید با توجه به کد مخصوص بلبرینگ نمونه مشابه آن را برای لباسشویی خریداری کنید.
در صورت شکسته شدن حداقل یکی از سهشاخههای نگهدارنده درام به دلیل لنگر انداختن درام، هیتر و درام درگیر میشوند.
اگر پودر لباسشویی به طور کامل به چلیک منتقل نشود، پودر حل نشده و لباسها تمیز نمیشوند. دلایل حل نشدن پودر لباسشویی عبارتاند از:
بعد از مدت طولانی استفاده از لباسشویی، جاپودری آن پر از رسوب خشک شده و بهمرور زمان با افزایش سخت شدن آن مانع از تخلیه کامل پودر لباسشویی به چلیک میشود. برای رفع این مشکل کافی است جاپودری را جدا کرده و آن را تمیز کنید.
باید میزان پودری که برای شستن لباسها استفاده میکنید متناسب با حجم آنها باشد تا مشکلی ایجاد نشود.
کیفیت پوردی که استفاده می کنید می تواند دلیل کف نداشتن لباسشویی شما باشد.
اگر فیلتر شلنگ کثیف باشد آب کافی به جاپودری نخواهد رسید در نتیجه پودر بهخوبی حل نمیشود. برای رفع این مشکل میتوانید فیلتر ورودی را از لباسشویی جدا کرده و کاملاً آن را تمیز کنید.
اگر هنگام دست زدن به بدنه دستگاه احساس وزوز شدن و برق گرفتگی دارید یافتن علت خرابی لباسشویی در زمان وقوع این اتفاق خیلی مهم است؛ چرا که ممکن است افراد دچار برق گرفتگی شوند. دلایل اتصال برق به بدنه عبارتاند از:
در صورت سالم بودن قطعات الکتریکی مشکل اتصال برق به بدنه مربوط به معیوب بودن یکی از سیمها است. گاهی تشخیص دادن و شناسایی سیم معیوب بسیار دشوار است به همین خاطر در این مواقع بهتر است سیمبندی لباسشویی کاملاً عوض شود.
قطعات الکتریکی داخل لباسشویی شامل هیدرو استات، هیتر، واتر پمپ، پمپ و شیر الکتریکی هستند. در صورت برقدار بودن بدنه لباسشویی لازم است تمامی این قطعات را بررسی کنید.
هنگام استفاده از لباسشویی اگر فیوز برقتان قطع شد قبل از عیب یابی ماشین لباسشویی به فیوز و برقکشی منزلتان را بررسی کنید.
توجه داشته باشید لباسشویی را همزمان با وسایل برقی پرمصرف دیگر روشن نکنید چون در این حالت برق زیادی از فیوز کشیده و سبب پریدن آن میشوند.
از دیگر دلیل ها می تواند خرابی سوییچ در یا اتصالی در برد یا قطعات باشد.
عیب یابی ماشین لباسشویی
مهمترین قسمت ماشین لباسشویی که نقشی حیاتی در کارکرد آن دارد، برد لباسشویی است. بردها تشکیل شده از تعداد زیادی قطعات الکتریکی مانند فیوز و خازن هستند. اگر برق دارای نوسان باشد در عملکرد این قطعات اختلال ایجاد شده و میسوزند. در صورت سوختن برد لباسشویی نیازی به تعمیر نیست و باید آن را تعویض کنید.
اگر دیگ لباسشویی شما دچار مشکل باشد و از چرخش بایستد باید تعمیرکار متخصص بابت عیب یابی ماشین لباسشویی آن را ببیند و علت خرابی را تشخیص دهد. بهطورکلی علت ازکارافتادن دیگ میتواند موارد زیر باشد.
آیا تا به حال ماشین لباسشویی داشته اید که حتی در زمان خاموشی مدام با آب پر شود؟ مشکل چی بود و در نهایت چطور رفعش کردید؟ در قسمت دیدگاه نظر دهید و بیایید راجب این مشکل بحث کنیم! (برای انتقال به قسمت بحث و دیدگاه روی آیکون ارسال دیدگاه کلیک کنید)آماده پاسخگویی به سئوالات شما هستیم!
برای دسترسی به علت خرابی ماشین لباسشویی می توانید جدول زیر را مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید به راحتی ایراد دستگاه را پیدا و پس از عیب یابی تعمیر کنید.
نشانه خرابی | عیب یابی |
لباسشویی کار نمیکند | بررسی کنید که دستگاه به طور درست به برق وصل شده باشد |
دستگاه برق ندارد | کلید مدار یا جعبه فیوز را بررسی کنید |
لباسشویی روشن نمی شود | پریز را برای جریان تست کنید |
روشن می شود ولی کار نمیکند | بررسی کنید که شیرهای تامین آب روشن باشند |
دستگاه به راه نمی افتد | فیلتر شلنگ را بررسی کنید |
دستگاه کار می کرد ولی متوقف شده | احتمالا بیش از حد گرم شده |
اب بخوبی پر نمی شود و کار نمیکند | سوئیچ سطح آب را تست کنید |
عیب یابی لباسشویی وقتی متوقف است | کنترل تایمر را تست کنید |
لباسشویی روشن میشود ولی نمی چرخد | سوئیچ درب را تست کنید |
موارد دیگر که در عیب یابی ماشین لباسشویی باید بررسی کنید:
شیر ورودی آب را تست کنید
پمپ آب را بررسی کنید.
سنسور تاخو را آزمایش کنید.
بررسی مشکلات موتور را انجام دهید.
علامت خرابی | علت خرابی ماشین لباسشویی |
راه نمی افتد و صدای زیاد دارد | بررسی کنید که شیرهای تامین آب روشن باشند |
نمی چرخد و خر خر میکند | فیلتر شلنگ را تمیز کنید |
برق داخل دستگاه است اما کار نمیکند و نویز دارد | موتور گیرپاژ کرده است |
حین آبکشی ایستاده و تق تق می کند | پروانه پمپ گیر کرده یا موتور پمپ سوخته |
آبگیری درست نمی کند و با صدایی که دارد نمیچرخد | شیر برقی خراب شده است |
علامت مشکل | نحوه عیب یابی ماشین لباسشویی |
آبگیری نمی کند | بررسی کنید که شیرهای ورودی آب باز باشند |
شیر آب باز است اما آب داخل لباسشویی نمی آید | شلنگ های ورودی آب را از نظر پیچ خوردگی بررسی کنید |
آب گرم وارد دستگاه نمی شود | سنسور دما یا ترموستات خراب است |
آب گرم و سرد وارد لباسشویی نمی شود | خرابی تایمر می تواند دلیل آن باشد |
برای عیب یابی ماشین لباسشویی در صورت وقوع این اتفاق بهترین کار ابتدا چک کردن فیلتر های سر شلنگ ورودی است.
نشانه ایراد | علت خرابی لباسشویی |
دیگ به کندی پر می شود | بررسی کنید که شیر های آب کاملا باز باشند |
زمان زیاد طول می کشد تا لباسشویی آبگیری شود | فشار آب شیر را بررسی کنید |
علت خرابی لباسشویی وقتی دیر پر از آب می شود | مسدود شدن فیلتر شلنگ، گرفتگی شلنگ |
علامت مشکل | آموزش عیب یابی |
آب به اندازه در دیگ نمی آید | هیدروستات را تست کنید |
دیگ کامل پر نمی شود | بررسی کنید که شلنگ تخلیه تقریباً بالای دیگ باید باشد |
نشانه خرابی | عیب یابی لباسشویی |
دمای اب مناسب نیست | شیلنگ های شیر آب ممکن است معکوس وصل شده اند |
آب با درجه حرارت خوب پر نمی شود | شیر آب سرد یا گرم ممکن است بسته باشد |
دما آب تنظیم نمی شود | یکی از شلنگها پیچ خورده |
دلیل مشکل | آموزش یافتن علت خرابی لباسشویی |
آب درون دیگ گیر افتاده | شلنگ تخلیه را بررسی کنید |
تخلیه آب صورت نمی گیرد | پمپ تخلیه خراب است |
آب از دیگ خارج نمی شود | خروجی دیگ کیپ شده |
آب حین آبکشی تخلیه نمی شود | برد خراب است |
مشکل | راه حل |
دیگ گیر کرده | سوییچ درب کار نمی کند |
دیگ لباسشویی ثابت مانده | بررسی فولی موتور |
صدای موتور می آید ولی دیگ به راه نمی افتد | تسمه شل شده یا پاره شده است |
صدا موتور نمی آید و دیگ حرکت نمیکند | موتور خراب شده است |
دیگ به سختی میچرخد و می ایستد | سبد دیگ آسیب دیده است |
موارد خرابی | نحوه عیب یابی ماشین لباسشویی |
پس از برنامه خشک کن لباس خیس است | ممکنه مشکل از تخلیه، تاب خوردن شلنگ، خرابی پمپ باشد |
لباس ها پس از آبکشی خشک نیستند | چرخش متوقف شده سوییچ درب را چک کنید |
لباسشویی در زمان خشک کردن کار نمی کند | تایمر برنامه معیوب است |
لباس ها در برنامه خشک کن خیس می مانند | خرابی تاخو را آزمایش کنید |
روی خشک کن نمی رود | موتور خراب است |
موارد ایجاد شده | علت خرابی لباسشویی |
تایمر گیر گرده و حرکت نمی کند | اگر ماشین لباسشویی پر از آب شد و شروع به هم زدن کرد، اما تایمر جلو نرفت، احتمالا تایمر نیاز به تعویض دارد. |
وسط کار دستگاه متوقف شده | اگر تایمر در طول چرخه آبکشی جلو نمی رود، بررسی کنید که آیا آب دیگ را پر کرده است یا نه، احتمالاً مربوط به آب سرد است. شیر تامین آب سرد را بررسی کنید، شیلنگ منبع آب را چک کنید، فیلتر شلنگ ورودی را بررسی کنید. |
نشانه مشکل | علت خرابی لباسشویی |
بوی بدی از لباسشویی می آید | لوله تخلیه خم نشده باشد |
دستگاه بوی فاضلاب میدهد | فیلتر پمپ گیر کرده |
بوی تخم مرغ گندیده می آید | کثیفی لاستیک درب |
اتفاقی که برای دستگاه افتاده | نحوه عیب یابی ماشین لباسشویی |
دیگ ضربه می خورد و میلرزد | بار زیاد قرار دادید و متعادل نیست |
لباسشویی حین کار حرکت می کند | پایه های دستگاه تراز نیست |
لرزش شدید زمان کار | ایراد در گیربکس |
لرزش زیاد حین آبکشی | خرابی بلبرینگ |
تکان شدید لباسشویی | خرابی شفت و کمک |
نشانه خرابی | آموزش عیب یابی لباسشویی |
لباس در لباسشویی پاره می شود | قسمتی از دیگ دچار ترک یا خوردگی است |
لباس ها رنگ زرد میگیرند | دیگ زنگ زدگی دراد |
عیب یابی ماشین لباسشویی کار کار آسانی نیست و نیاز به داشتن تجربه و دقت بالا دارد. در صورت بروز هرگونه مشکل در لباسشوییتان حتما با تعمیر کاران کاربلد مشورت کرده و اجازه دهید آنها با دقت تمام علت خرابی ماشین لباسشویی شما را بیابند
چنانچه سئوال دیگری دارید در قسمت دیدگاه از کارشناسان ما بپرسید.
بله در برخی موارد که ایراد ها جزیی هستند می توانید این کار را انجام دهید، مشکلاتی که به نظر پیچیده می آیند ولی ایرادی ساده است مقاله را مطالعه کنید و خرابی لباسشویی را بدون هزینه تعمیر کنید.
برخی از خرابی ها بخاطر استهلاک دستگاه و برخی دیگر بخاطر بی توجهی به نکات نگهداری مثل عدم توجه به تراز بودن، عدم جرم گیری، نصب نامناسب، بار زیاد، استفاده از پودر زیاد، عدم استفاده از محافظ و …
معمولا اگر تعداد استفاده ها لباسشویی را در ذهن دارید پس از 15 تا 25 بار استفاده حتما یکبار جرم گیری کنید یا اگر نمی دانید هر 3 ماه این کار را انجام دهید.
منبع برخی از مطالب نگاشته شده: Washer Troubleshooting Guide
4 نظرات